• Pokličite: 051 228 441

Kopalniško pohištvo, omarica, ogledalo, montaža in sestava

Cenik

Kopalniški sestav, blok - montaža100.00 - 150.00 € odvisno od izvedbe
Kopalniška omarica toaletna z ogledalom - montaža40.00 €
Kopalniška omarica z umivalnikom - montaža70.00 €
Stenska omarica - montaža25.00 €
Kopalniška omarica stenska - montaža in sestava40.00 - 50.00 €
Kopalniški blok, sestav - montaža in sestava100.00 - 180.00 € odvisno od izvedbe
Kopalniška galanterija - montaža5.00 € na kos
Komplet kopalniška omarica z umivalnikom, armatura, pipa, sifon - montaža85.00 €
Demontaža elementov15.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 
Kopalniško pohištvo je pomemben dodatek vsake kopalnice. V kategorijo kopalniškega pohištva spadajo kopalniški dodatki, kopalniške omare in kopalniški elementi. Kopalniški sestavi običajno vključujejo ogledalo, umivalnik in eno ali več omar (spodnja omarica, stenske omare) in lahko vključujejo razsvetljavo, stikala in električno vtičnico. Pred nakupom ne pozabite preveriti dimenzij posameznih elementov ali sestava. Namesto kompletnega sestava se lahko odločite tudi za nakup ene ali več posameznih omaric. Paziti je treba le na velikost omare, ki se mora ujemati z razporeditvijo ostalih elementov v kopalnici. Ne pozabite preveriti ali sestav vsebuje ogledalo, svetilke, vtičnice in stikalo, ki vam bodo prišla prav pri uporabi različnih pripomočkov za nego.

Med kopalniškimi dodatki lahko najdete številne praktične izdelke, ki vam olajšajo vsakodnevna opravila v kopalnici. Ne glede na to, katere elemente kopalniškega pohištva izberete, morate biti pozorni na kakovost.
 

Reference