• Pokličite: 051 228 441

O nas

Kdo smo

S-MOTIV je podjetje z desetletno tradicijo in veliko izkušnjami s sedežem v Ljubljani. Naš cilj je zagotoviti hitro in kakovostno storitev.  Znani smo po kvalitetno opravljenem delu. Najpomembnejše je, da delamo s srcem, vsaj vsaka stvar, ki jo počnemo, izhaja iz veselja do dela, ki ga opravljamo.

Sem Iztok Kac, ustanovitelj podjetja s-motiv.  Kalil sem se na veliko področjih, tako v svetu računalništva, avtomobilski elektroniki, mehaničnih delih, elektroinštalacijah, logistiki, predvsem pa sem vedno užival v svojih hobijih, ki pa so na koncu postali moj poklic. Vsa znanja in izkušnje so združene v kvalitetno opravljenem delu. Prednost mojega dela je, da v njem uživam, saj delo ni enolično, je polno vsakodnevnih izzivov in improvizacij.  Moj moto je, če sem z opravljeno storitvijo zadovoljen sam, boste zagotovo tudi vi.

Pri svojem delu smo najboljši. Svoje storitve opravljamo tako za velika trgovska podjetja, spletne trgovine kot tudi za posameznike.

Naši cilji

V želji ponuditi kar največ, nismo omejeni samo le na posameznega kupca, ampak nudimo storitve tudi za velika in mala podjetja. Naše poslanstvo je zagotoviti največjo kakovost storitve po konkurenčnih cenah. Specializirani smo za montažo in priklop vse bele tehnike, priklopa vgradnih in samostoječih kuhinjskih aparatov, kopalniškega pohištva, sanitarne keramike in montaže na področju vodovonih del, vseh znanih proizvajalcev na našem trgu.

Naše izkušnje, hitra odzivnost in podpora strankam, zagotavlja celovito kakovost za vaš dom ali podjetje.


S-MOTIV, Montaža in vgradnja stavbnega pohištva
Iztok Kac s.p.
Kraljeva ul. 45a, 1000 Ljubljana, Slovenija
051 228 441
info@s-motiv.si