• Pokličite: 051 228 441

Kopalniški umivalnik, postavitev, montaža, priklop na vodovod, montaža armature, pipe

Cenik

Sifon za umivalnik - montaža20.00 €
Sifon za umivalnik - demontaža5.00 €
Umivalnik - montaža45.00 €
Komplet umivalnik armatura, pipa, sifon - montaža90.00 €
Umivalnik - demontaža15.00 €
Navedene cene so informativne. Vsaka storitev je individualna, zato se lahko cena spreminja glede na pogoje in zahtevnost. Morebitni dodatni material in odvoz starega izdelka se obračuna posebej.
** Storitve opravljamo v Ljubljani in okolici. Za stranke, ki so oddaljene več kot  20 km iz Ljubljane se obračuna kilometrina 0,37 €/km.


 
Vsaka kopalnica ima svojega. Umivalnik. Lahko je enojni ali dvojni, viseči, v sklopu s kopalniško omarico, na podnožju, nadpultni, vgradni ... lahko so sodobne oblike ali pa klasične, različnih mer ...  nekateri so spet bolj funkcionalni kot drugi, nekateri dizajnerski in služijo bolj kot ne izgledu, vsi pa imajo eno samo funkcijo. Služijo nam za umivanje.

Najbolje je izbrati takega, ki nam odgovarja tako prostorsko, oblikovno, najbolj pa seveda pomembna funkcionalnost, saj nihče ne mara, da mu voda prši po kopalnici, medtem, ko si umiva obraz. Še bolj pa je pomembna kvalitetna izdelava, materiali iz katerih so narejeni. Večinoma se napake opazijo že ob sami montaži, razne neravnine, razpoke,... Umivalnik bo del vaše kopalnice kar nekaj časa in zato mora biti kvaliteten. 

Pred nakupom se pozanimajte kaj vse vam dodajo k umivalniku. Lahko dobite le umivalnik brez vsega, za samo montažo pa potrebujete še pritrdilni material, sifon in zgornji del sifona, ki pa je običajno priložen pipi.

Zelo pomembna je sama montaža umivalnika, ki mora biti narejena kvalitetno, natačno in v skladu s sodobnimi standardi.

Vedno smo vam na razpolago za pomoč pri vaši odločitvi, kot tudi pri sami izvedbi montaže umivalnika.
 

Reference