• Pokličite: 051 228 441

Montaža pečice Gorenje, priklop plinske kuhalne plošče Beko, montaža ventila za plin

  • Opis reference Pri gospodu Franciju smo montirali in priklopili vgradno pečico Gorenje in vgradno steklokeramično plinsko ploščo Beko. Ker se je gospod odločil, da ne bo več uporabljal plinske jeklenke, smo mu na že obstoječo plinsko inštalacijo zemeljskega plina namestili zaporni ventil za plin in nanj priklopili ustrezno plinsko cev.

    Odstranili smo staro dotrajano pečico v kombinaciji s plinskim kuhališčem in se zatem posvetili dotrajanemu pultu, ki ni bil ustrezno zaščiten, kar je privedlo do namočenosti in napihnjenosti oz. "gnitja" pulta. Na tako podlago se ne sme montirat kuhalne plošče, kajti s tem lahko povzročimo še večjo poškodbo pulta in zamakanje vode v element pečice in na pečico. Poškodovani del pulta smo sanirali, tako, da je sedaj primeren za vgradnjo kuhalne plošče.

    Montirali smo ventil za plin in nanj priklopili plinsko cev. Ker so bili prvotni nosilci pečice preozki, smo morali prirediti tudi te. Plinsko kuhalno ploščo in pečico smo priklopili na električno omrežje, ter povezali plinsko cev s kuhalno ploščo. Strokovno smo preverili vsa tesnenja, ki so vezana na plin in še preverili ali so aparati dobro ozemljeni. Preizkusili smo še delovanje kuhalne plošče in pečice. Ker ni bilo nikakršnih težav smo pri gospodu Franciju zaključili z montažo. Čas montaže 3 ure.
  • Ime stranke Franci
  • Lokacija Ljubljana, 04.01.2022
  • Ocena stranke
  • Mnenje stranke